Privacybeleid

Deze privacyverklaring beschrijft hoe TopoMonkey de persoonlijke informatie die u verstrekt verzamelt en gebruikt. Het beschrijft ook de keuzes die u hebt met betrekking tot ons gebruik van uw persoonlijke gegevens en hoe u deze gegevens kunt benaderen en updaten.

Topo apps:
- Bevatten GEEN advertenties van derden.
- Bevatten GEEN in-app purchases.
- Bevatten GEEN integratie met sociale media.
- Bevatten GEEN externe links.
- GEven GEEN toegang tot internet binnen de app.
- Hebben GEEN toegang tot uw lokatie.
- Verzamelen anonieme gegevens over uw activiteiten binnen de app, zoals welke onderdelen van de app u gebruikt. We gebruiken deze informatie om onze app te verbeteren. We verzamelen GEEN informatie zoals uw naam, adres, leeftijd, geslacht, e-mail of IP-adres. Om deze gegevens te verzamelen maken topo apps gebruik van Flox. Meer informatie over Flox is te vinden op: www.flox.cc.

Locatiegegevens

We vragen geen toegang tot uw locatiegegevens.

Gebruik van uw gegevens

We verzamelen de volgende gegevens van u:
- Gebruiksersactiviteit van de apps, zoals welke onderdelen van onze apps u heeft bekeken en verwijzende / exit-pagina's.

Zoals geldt voor de meeste apps verzamelen we automatisch informatie over uw apparaat, zoals het type apparaat en het besturingssysteem.
We verzamelen GEEN persoonlijke gegevens van u zoals naam, adres, leeftijd, geslacht en e-mail adres.

We gebruiken deze informatie om:
- Onze apps te verbeteren en marketinginspanningen te doen.

Delen van uw gegevens

We zullen uw gegevens alleen delen met derden op manieren zoals beschreven in dit privacybeleid.

We kunnen uw gegevens delen indien:

- vereist door de wet, zoals het voldoen aan een dagvaarding of andere wettelijke processen.
- wanneer wij in goed vertrouwen geloven dat openbaarmaking noodzakelijk is om onze rechten te beschermen, uw veiligheid of de veiligheid van anderen te beschermen, fraude te onderzoeken, of reageren op een verzoek van de regering.
- Indien TopoMonkey betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van alle of een deel van haar activa, krijgt u bericht via e-mail en / of een prominente aankondiging op onze website van iedere wijziging in eigendom of gebruik van uw persoonlijke gegevens, alsmede alle keuzes die u heeft met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.

Tracking en advertenties

Wij of door ons gecontracteerde derden kunnen technologieƫn, zoals cookies, web beacons, of scripts gebruiken om informatie te verzamelen over hoe u en anderen omgaan met onze apps. Wij gebruiken deze samengevoegde informatie om te begrijpen en te optimaliseren hoe onze apps worden gebruikt, het verbeteren van onze marketing inspanningen, en het toevoegen van voor u relevante inhoud en functies.

Veiligheid

De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons. Wij volgen algemeen aanvaarde industrienormen om de persoonlijke informatie die aan ons wordt toevertrouwd te beschermen, zowel tijdens verzending als zodra wij het ontvangen. Geen methode van verzending over Internet, of methode van elektronische opslag, is 100% veilig. Daarom kunnen we geen absolute veiligheid waarborgen.

Kennisgeving van veranderingen in dit privacybeleid

Wij kunnen deze privacyverklaring aanpassen. Als wij wezenlijke aanpassingen doen zullen wij u op de hoogte stellen door middel van een bericht op deze site voorafgaand dat de wijziging van kracht wordt. Wij raden u aan deze pagina periodiek te bezoeken voor de laatste informatie omtrent ons privacybeleid.

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen over dit privacybeleid door te mailen naar onderstaand adres:

Email: info@topomonkey.nl